Villa Secret Spot

Villa Secret Spot, Portugal

Villa Secret Spot on ylellisesti varusteltu vuokrattava yksityinen villa / talo Portugalin hopearannikolla.

Upea Villa Secret Spot Portugali on modernisti varusteltu, laadukas huvila ainutlaatuisella merinäköalalla. Huvila sijaitsee kauniilla Portugalin Hopearannikolla. Huvila on sisäpinta-alaltaan huimat 280 neliömetriä. Huvilan puutarhassa on suuri, koko katon kokoinen, kolmessa tasossa oleva kattoterassialue riippumattoineen ja sohvineen, missä voitte rentoutua ja nauttia Hopearannikon upeista maisemista. Terassin korkeimmalla kohdalla näet joka suuntaan 360 astetta: sekä lähellä siintävän meren, että jylhän vuoriston.

Etupihalta löydätte ihastuttavan uima-allasalueen, missä voitte halutessanne oleskella koko päivän auringossa tai vaikka torkkua riippumatossa. Mikäli pidätte aktiivisesta lomailusta, meiltä voitte vuokrata vaikkapa surffilaudan tai polkupyörän. Kymmenen minuutin kävelymatkan tai vaihtoehtoisesti muutaman minuutin pyörämatkan päästä löydätte upean rannan, jossa pääsette uimisen lisäksi kokeilemaan surffausta.

Huvilassamme on kaksi sviittiä omilla kylpyhuoneilla ja parvekkeilla sekä kaksi makuuhuonetta yhteisellä kylpyhuoneella. Lisäksi talossa on valtava olohuone tulisijoineen, hyvin varusteltu keittiö ja suuri kellari, jossa huollat vesiurheiluvälineesi kätevästi.

Villa Secret Spot Portugali sopii täydellisesti perheille, kaveriporukoille ja surffilomista kiinnostuneille. Se sijaitsee Portugalin Hopearannikolla, vain tunnin ajomatkan päästä Lissabonin lentokentästä. Hopearannikko on mukavan rauhallinen paikka, josta kuitenkin pääsee 15-20 minuutissa ajamaan Baleal Beachille, josta löydät hyviä ravintoloita ja kotoisia baareja. Praia Brance beach on mielestämme yksi Portugalin parhaista rannoista ja todellinen hyvin pidetty Portugalin salaisuus! Lyhyen ajomatkan päässä on useita upeita nähtävyyksiä, kuten Sintra, Obidos, Mafra ja Balealin saaret, eli tylsää ei pääse täällä tulemaan! Jos haluatte tutustua paikallisiin asukkaisiin, menkää käymään paikallisessa kaupassa huvilan lähellä ja kysykää Nelsonia.  🙂

 VARAA TÄSTÄ

hinnat (majoitus)

TAMMIKUU-HELMIKUU 
alk. 749€/VIIKKO

MAALISKUU-TOUKOKUU
alk. 1236€/VIIKKO

KESÄKUU
alk. 1854€/VIIKKO

HEINÄKUU-ELOKUU
alk. 2060€/VIIKKO

SYYSKUU-LOKAKUU
alk. 1854€/VIIKKO

MARRASKUU-JOULUKUU
alk. 1030€/VIIKKO

Hinnat lasketaan majoittuvien lukumäärän ja käytettävien makuuhuoneiden määrän perusteella. Mikäli haluatte tarkemman hinnaston, ottakaa yhteyttä lomakkeen avulla ja kirjoittakaa lisätietokenttään ”hintalista”, niin vastaamme teille pikaisesti. Vähimmäismajoitusaika on 7 yötä. 

Normaali loppusiivous 150 € (lisätään aina hintoihin). Mikäli tarvitaan perusteellisempi siivous niin hinta on 250€. Huomioittehan myös, että mikäli ylimmän kerroksen makuuhuone (sviitti 1) on käytössänne, perimme siitä lisämaksua 20€/yö.

HINNAT (VUOKRAUS)

Polkupyörä 75€ /kpl/ VIIKKO/ (yht. 2 kpl)

Surffilauta 190€ /kpl/ VIIKKO (tarjolla erilaisia)

Skootit 70€ /kpl/ VIIKKO / (yht. 4 kpl)

Sauna 70€ / VIIKKO

Seuraa meitä!  
"Who said that there is no perfect houses is because had not known this one"