Talon säännöt

Tervetuloa Villa Secret Spot Portugaliin!

Villa secret spotin henkilökunta haluaa toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleiksi ja toivottaa teille mukavaa lomaa huvilassamme. Toivomme, että huolehditte huvilasta kuin omastanne siellä ollessanne. Saapuessanne huvilalle, löydätte keittiön pöydältä huvilan kansion, jossa on kaikki tarvittavat tiedot lomanne ajaksi.

Majoittuessanne Villa Secret Spot Portugalissa teiltä odotetaan:

YLEISTÄ
Talossa saa majoittua vain se määrä henkilöitä, minkä olette ilmoittaneet etukäteen meille. Huomioittehan naapurit ja vältätte melua ja kovia ääniä kello 22-08 välillä. Alueella on paljon majoittuvia lapsiperheitä, ei niinkään juhlaporukoita. Ympäristö on hiljainen ja rauhallinen, ja toivomme teidän kunnioittavan sitä huvilalla majoittuessanne.

SURFFAUKSESSA huomioitavaa
Ettehän tuo surffilautoja tai märkäpukuja sisätiloihin. Jos olette tuoneet omia surffivälineitä, säilytättehän ne niille erikseen merkityillä paikoilla ulkona, portin vieressä. Tarkemman sijainnin löydätte huvilan kansiosta saapuessanne.

VAHINGOT JA VAKUUTUKSET
Olette henkilökohtaisesti vastuussa kaikesta, mitä vaurioitatte majoittumisenne aikana. Mikäli jotain rikkoontuu, otattehan pikaisesti meihin yhteyttä, jotta asia saadaan selvitettyä. Olette itse vastuussa myös omista henkilökohtaisista tavaroistanne. Suosittelemme hankkimaan oman matkavakuutuksen vahinkojen varalta jo ennen matkaanne. Henkilökohtaisen vahingon sattuessa, otattehan ensisijaisesti yhteyttä omaan vakuutusyhtiöönne. Autamme mielellämme tarvittaessa, mutta emme kanna vastuuta talossa sattuvista vahingoista.

UIMA-ALLAS
Uima-altaan käyttäminen tapahtuu omalla vastuullanne. Valvottehan lapsia erityisesti uima-altaan lähistöllä vahingon välttämiseksi. Ettehän mene märkänä sisälle tai käytä sisällä olevia huonekaluja. Lemmikit eivät ole tervetulleita edes allasalueelle. Käytättehän muovisia astioita aterioidessanne uima-allasalueella tai kattoterassilla. Mikäli uima-altaassa sattuu eritevahinko, otattehan pikaisesti yhteyttä meihin. Tässä tapauksessa uima-altaan puhdistuskustannus on 450 €.

LAPSET
Valvottehan lapsia huvilalla majoittuessanne, erityisesti riskialttiiden aktiviteettien, kuten uima-altaassa uimisen aikana.

LEMMIKIT
Ettehän ota huvilalle mitään lemmikkieläimiä. 

AUTO
Pysäköittehän ajoneuvot huvilan edessä sijaitseville kahdelle parkkipaikalle. Mikäli ne ovat varattuja, voitte pysäköidä ajoneuvot myös tien varteen vapaana oleville paikoille. 

ILMASTOINTI JA LÄMMITYS
Huvila sisäilma on asetettu 21 asteeseen. Mikäli tarvitsette lisälämmitystä, otattehan yhteyttä ja tiedustelette päiväkohtaista hintaa. Ettehän pidä ilmastointia päällä majoittuessanne koko ajan. Kun käytätte ilmastointia, huolehdittehan, että ovet ovat suljettuina. 

GRILLI JA TULISIJA
Tulta tehdessänne teidän tulee huolehtia siitä, ettei se missään olosuhteissa pääse leviämään ympäristöön. Ettehän jätä tulisijaa tai grilliä koskaan palamaan ilman valvontaa. Jos tarvitsette polttopuita tai hiiliä, kysyttehän meiltä hintaa tai tuokaa omanne mukananne.

SAUNA JA VARUSTEET
Saunan ja vuokravarusteiden (esim. polkupyörät ja surffilaudat) käyttö maksaa erillisen hinnaston mukaisesti. Kaikki vuokravarusteet löydätte autotallista, jonne saatte avaimen saapuessanne paikalliselta talovahdilta. Käyttehän suihkussa ennen saunaan menemistä sisä- tai ulkosuihkussa. Älkää pitäkö saunaa lämpimänä koko aikaa, sillä se voi aiheuttaa vaaratilanteita.

TV, INTERNET, VARUSTEET
Varmistattehan, että osaatte käyttää elektronisia laitteita ennen niiden käyttöä. Ettehän muuta laitteiden asetuksia. Wi-fi salasana on saatavillanne huvilan kansiossa saapuessanne.

ULKOTILAT
Huomioittehan, että huvilalla voi tuulla voimakkaasti. Suljettehan tuulisella säällä aurinkovarjot ja otatte riippumatot pois. Ettehän käytä sisähuonekaluja ulkona tai toisin päin. Kattoterassille johtavat portaat ja porraskaide voivat olla huterat, joten käytättehän niitä omalla vastuullanne. 

RIIPPUMATOT
Riippumatot voivat pitää ääntä öisin, jos ulkona on kova tuuli. Voitte ottaa ne yöksi pois paikaltaan tarvittaessa.

JUHLAT ja TAPAHTUMAT
Villa Secret Spot Portugali sijaitsee rauhallisessa ja hiljaisessa maalaismaisemassa. Kunnioitattehan alueen rauhaa ja lähistöllä asuvia lapsiperheitä ja luontoa. Pyydämme ystävällisesti, ettette järjestä huvilalla juhlia tai käyttäydy muuten ympäristöä häiritsevällä tavalla.

SIIVOAMINEN
Majoittuessanne, pidättehän huvilan siistinä, erityisesti keittiö- ja kylpyhuonealueet. Laitattehan roskat roskille tarkoitettuun astiaan. Lähtiessänne, pesettehän uunin ja tiskit puhtaiksi. Pidättehän huolen, että talo on yhtä siisti lähtiessänne, kuin se oli teidän saapuessanne. Huomioithan, että päivittäinen tai viikoittainen siivous ei kuulu 
vuokrahintaan.

WC:T ja KYLPYHUONEET
Ettehän laita WC-pönttöön mitään muuta, kuin WC-paperia. Jos putkimiestä tarvitaan avaamaan putket, on laskutus alk. 100 €. Jos WC ei toimi, käytättehän ensimmäisessä kerroksessa, autotallin oven vieressä sijaitsevaa WC:tä. Jätättehän ovet ja ikkunat auki suihkun/kylvyn jälkeen välttääksenne kosteusvaurioita.

MUUTA
Jos poltatte huvilassa kynttilöitä, ettehän jätä niitä koskaan vartioimatta palamaan ja huolehdittehan aina kynttilän sammuttamisesta. Ettehän juoksuta vettä turhaan ja peskää vain täysiä astianpesu- ja pyykkikoneellisia veden säästämiseksi. Sähkö on Portugalissa kallista ja suurella huvilalla on muutoinkin suuri sähkölasku. Välttääksemme sähköstä laskuttamisen jälkikäteen, toivomme teitä käyttämään sähköä säästeliäästi.

LÄHTIESSÄNNE
Jätättehän huvilan lähtiessänne sellaiseen kuntoon, minkälaisessa kunnossa itse haluaisitte sinne saapua. (Ei kuitenkaan tarvitse imuroida, kunhan ette jätä sitä erityisen likaiseksi). Pidättehän huolen, ettei huvilaan jää likaisia astioita tai ruokaa, jotka voivat pilaantua. Viettehän roskat ennen lähtöänne ja tiskaattehan tiskinne. Käytättehän huonekaluja vain siihen tarkoitukseen, mihin ne on tarkoitettu ja palautattehan ne niiden alkuperäisille paikoille ennen lähtöänne. Jätättehän kaikki huvilan avaimet keittiön pöydälle lähtiessänne.