Varaus ja vuokraehdot

MAJOITTUMINEN JA VARAAMINEN
Villa Secret Spot Portugalin minimivuokra-aika on 7 päivää. Mikäli haluatte käyttää ylimmän kerroksen makuuhuonetta (Sviitti 1), laskutamme teiltä lisäksi 20 €/yö.

SISÄÄN- ja ULOSKIRJAUS
Sisäänkirjaus tapahtuu toivomannane ajankohtana. Ilmoitattehan meille etukäteen, mihin aikaan saavutte huvilalle. Uloskirjaus tapahtuu 11:00 lähtöpäivänä.

MITÄ VUOKRAHINTAAN SISÄLTYY
Huvilan vakioviikkohinta sisältää 7 yön majoittumisen huvilalla. Majoittuminen sisältää vuodevaatteet, pyyhkeet, vedenkäytön, Huvilalla olevien tavaroiden käytön (Uima-allas, aurinkotuolit, aurinkovarjo, keittiövälineet, grilli, tulisija, pysäköintipaikat, langaton verkkoyhteys, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, astianpesukone, riippumatot, skanneri, printteri, tietokone, televisiot, keskusradio, suuri langaton kaiutin, hiustenkuivaajat, pelit: darts, pingis, ilmakiekko, koripallokori ja koripallo, indoboard). Kysyttehän etukäteen, mikäli tarvitsette pienille lapsille varusteita, kuten pinnasänkyä tai syöttötuolia. Juomat ja ruoat eivät sisälly hintaan. Loppusiivous ei sisälly hintaan. Tavallinen loppusiivous maksaa 100 € ja mikäli perusteellisempaa loppusiivousta tarvitaan, on siivouksen hinta 200 €.

Huomioittehan, että pesuaineet, hiilet ja polttopuut eivät kuulu hintaan. (Niitä toimitetaan erikseen pyydettäessä, alk. 70€.)

VARAAMINEN
Otathan yhteyttä  VARAUSLOMAKKEEN kautta tai sähköpostilla tehdäksesi sitovan varauksen.

MAKSU
Sitovan varauksen tekemisen ja meidän puolesta hinnan ja päivien varmistuksen jälkeen odotamme teiltä maksua tilillemme 30% majoittumisen hinnasta seuraavan 5 päivän sisällä. Lähetämme erikseen maksua varten tilitiedot. Loppu 70% kokonaishinnasta tulee maksaa viimeistän 30 päivää ennen majoittumisen alkua. Kesä-elokuussa varausmaksu on 50% kokonaishinnasta.

Mikäli emme saa varausmaksua 5 päivän sisällä varauksesta, varaus peruuntuu ja huvila vapautuu muiden varattavaksi kyseisenä ajankohtana.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Mikäli peruutatte varauksenne yli 30 päivää suunnitellusta saapumispäivästä, pidätämme 30% kokonaishinnasta maksetun varausmaksun (kesäkaudella 50%). Jos perutte varauksenne myöhemmin kuin 30 päivää suunnitellusta saapumispäivästä, perimme valitettavasti kokonaisuudessaan huvilan sovitun vuokrahinnan, ellette itse löydä huvilalle samalle ajalle toista vuokraajaa. 

Mikäli ette maksa vuokran kokonaishinnan loppuosaa viimeistään 30 päivää ennen suunnitellun majoituksen alkamista, katsomme varauksenne peruutetuksi ja se vapautuu muiden vuokrattavaksi. 

Majoittumisen aikana tapahtuva aikaisempi kotiinlähtö sään tai henkilökohtaisten syiden vuoksi on mahdollista, mutta emme valitettavasti voi palauttaa rahojanne jäljellä olevien päivien osalta.

TAKUUSUMMA
Kun saavutte huvilalle, pyydämme teitä maksamaan 600 € suuruisen takuusumman mahdollisten vahinkojen korvaamiseksi. Saatte takuurahanne takaisin, mikäli huvilalla ei tapahdu korjausta vaativia vahinkoja majoittumisenne aikana.

VUOKATARVIKKEET
Huvilalla on saatavilla surffilautoja, rullalautoja ja polkupyöriä vuokrattavaksi majoittumisenne ajaksi.

Ennen saapumistanne, luettehan TALON SÄÄNNÖT huolellisesti läpi.